ДЕТИ НОЧИ XVI (2016): Подтверждено участие проекта ERROR::GENESIS (Украина)

detinochi16_2016_error_genesis_ukraine

Проект ERROR::GENESIS выступит на крупнейшем в Украине и Восточной Европе ежегодном gothic / dark / electro фестивале – “Дети Ночи “, который состоится в Киеве в клубе “Бинго” 24  сентября 2016.

Группа будет наравне с другими новыми проектами соревноваться за звание лучшего проекта ДЕТИ НОЧИ XVI (2016).

RROR::GENESIS розпочинає свою історію у 2005 як розвиток електро-індустріальних експериментів DJ Gargarroth’а.
Поєднання ebm\techno та важкого гітарного саунду, постапокаліптичних текстів і перфомансу швидко принесли популярність гурту в готичних індустріальних колах України і перший виступ-презентація промо CD “Final Destruction” у Львові (Україна) мав великий успіх. Згодом в групі відбулися зміни – звукорежисер гурту Joshua Olsen Berg (відомий проектом Arcothon) став гітаристом гурту і якість звучання вийшла на новий рівень. Після успішних концертів 2006-го з Otto Dix та Rain (Мінськ, Білорусь), T3R та Future Positive (Москва, Росія), і на фестивалі “Діти ночі” (Київ, Україна), та релізу REDBUTTON (2007) EP, гурт отримав визнання та завдяки Українському Готичному Порталу представляв Україну на Wave Gotik Treffen Festival (Німеччина), де отримав позитивні відгуки, особливо за кавер пісні MODO “Ein, Zwei, Polizei”. Олександр Гречаник, відомий проектами MindShredder, Dust Heaven та Gray\Scale, приймав участь у “німецькому” шоу ERROR::GENESIS.Також варто відзначити концерти на фестивалях Castle party (Болькув, Польща, 2008) і Electro Prague festival (Прага, Чехія), Energy open air в (Черкаси, Україна, 2010), Cyberfront (Київ, Україна, 2012), SEAnthetic Fest (Одеса, Україна, 2015). ERROR::GENESIS виступали на одній сцені з відомими гуртами Hocico, VNV nation, Combichrist, In Strict Confidence, Tamtrum, Hanzel und Gretyl та іншими, під час їх концертів в Україні. У 2012 році через проблеми зі здоров’ям Joshua Olsen Berg скасував концерти та залишив гурт. У важкі для гурту часи Igor Cherepanov (a.k.a. Cherep) (Aghiazma, Grimfaith) приєднався як сесійний гітарист і відіграв багато успішних концертів. У 2016 до гурту приєднався Sergiy Pogoretskiy (a.k.a. Ancient) з гурту Pregnant Whore. Перший концерт у новому складі відбувся у м. Харків.

Из специального пресс-релиза группы ERROR::GENESIS по поводу концерта на ДЕТИ НОЧИ XVI (2016) (орфография и стиль сохранены) :

“Спустя 6 лет снова возвращается на крупнейший фестиваль темной музыки “Дети Ночи” легендарный киевский EBM/ Dark Electro проект ERROR::GENESIS, чтобы выступить четвертый раз в компании звезд мировой schwarze сцены. Обновленный в 2016 году состав группы (Oleksandr (Gargoyle) Kniazevskyi- vocal, keyboards и Sergiy (Ancient) Pogoretskyi – guitar) представит новые треки, исполнит старые хиты и порадует эксклюзивным материалом посетителей фестиваля.

Видео-приветствие группы по поводу выступления на фестивале ДЕТИ НОЧИ XVI (2016):  Cкоро…

Ссылки:

ERROR::GENESIS

► ERROR::GENESIS Facebook: https://www.facebook.com/ERRORGENESISofficial
► ERROR::GENESIS VK.com: https://vk.com/club16833583

ДЕТИ НОЧИ (FOLLOW US!): Подписывайтесь на наши новости и поддерживайте нас! 
► Дети Ночи Facebook (Page): https://www.facebook.com/detinochi
► Дети Ночи Facebook (Event 2016): https://www.facebook.com/events/1139409022789502
► Дети Ночи VK.com (Page): http://vk.com/detinochi
► Дети Ночи VK.com (Event 2016): https://new.vk.com/event77746711
► Дети Ночи Instagram: https://www.instagram.com/detinochi
► Дети Ночи YouTube:  https://www.youtube.com/chornarada
Остальные наши контакты в социальных системах можно найти в разделе “Контакт”.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.